Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

αποπειρα αυτοκτονιας

ολα ξεκινησαν απο ενα δισκο. ποτε τον εβλεπε, ποτε δεν τον εβλεπε.
μετα σταματησε να τον βλεπει και απ'τη στεναχωρια του εσβησε.
ο ντελιβερας -που τον ειχε μαθει πια και του πηγαινε το φαγητο του στην ωρα του χωρις αυτος να χρειαζεται να το παραγγειλει- πηγε δυο-τρεις φορες απο το σπιτι, δεν τον βρηκε και σταματησε να περναει απο εκει. η μαμα του, η Καρτα, του εστελνε συνεχεια μηνυματα αλλα δεν απαντουσε ποτε.
τελικα, μετα απο πολλη σκεψη, αναγκαστηκε να διωξει τον δισκο απ'το σπιτι του και περιμενε να βρει αλλο συγκατοικο. περιμενε, περιμενε ωσπου μια μερα ηρθε ενας τυπος πεντακοσσαρης, κυριλε και του ζητησε να εγκατασταθει εκει. αυτος δεχτηκε -δεν μπορουσε να κανει και αλλιως- και αρχισε να μετακινει τα πραγματα του παλιου για να χωρεσει ο καινουριος. αυτος,όμως, μολις βολευτηκε αρχισε τις γκρινιες. ολο ελεγε πως τιποτα δεν λειτουργει στο σπιτι. ουτε καν τα παραθυρα δεν μπορουσε να ανοιξει. ετσι, αναγκαστηκαν να κανουν καποιες αλλαγες. επειδη, ομως, νηστικο αρκουδι δεν χορευει, απεκτησαν καινουριο ντελιβερα, ο οποιος ερχοταν παντα στην ωρα του και χτυπουσε το κουδουνι χαμογελαστος, με τη συνοδεια της φιλης του, μιας πολυ γραφικης τυπισσας που ηταν παντα προθυμη να τους εξυπηρετησει. καποια στιγμη βαρεθηκαν να τρωνε συνεχεια ντελιβερυ -εβλεπαν οτι δε βελτιωνεται και καθολου η κατασταση στο σπιτι- και αποφασισαν να καλεσουν τη μαμα του πεντακοσσαρη (η οποια εφερε επισης το παρα πολυ σπανιο ονομα Καρτα) να μεινει μαζι τους. η κυρια Καρτα, λοιπον, με μεγαλη χαρα τους μαγειρευε καθε μερα απο 10 φαγητα (δεν ειναι τυχαιο που ο γιος της ηταν στρουμπουλος), επλενε, καθαριζε και επισκευαζε συνεχεια διαφορα κατεστραμμενα πραγματα. μεχρι και τα παραθυρα εφτιαξε και τωρα πια, που και που, οι δυο τυποι καταφερνουν να τα ανοιξουν και να παρουν οξυγονο.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.coreboot.org/Welcome_to_coreboot

Και τα μυαλά σταα κάγκελα...
Αν θες η μαμά Κάρτα να ρθει στα καλά της και να αρχίσει να ξαναστέλνει καφτεδάκια και λοιπές λιχουδιές, η λύση είναι tux-delivery express

Ανώνυμος είπε...

ωραίο κειμενάκι. Ο γρινιάρης κύριος μου θυμίζει τον πατέρα μου και η κυρία που τα φτιάχνει όλα τη μαμα μου. Τελικά θα αυτοκτονήσει κανείς? Θα έχει και συνέχεια το κείμενο?

odos343 είπε...

Γεια σας, είμαι ο περιπτεράς της οδού343 και είμαι πολύ κουτσομπόλης.
Σας περιμένω με φραπέ στο www.odos343.blogspot.com για να κάνουμε κοινωνική κριτική, κοινώς να κουτσομπολέψουμε…

Ανώνυμος είπε...

του Μπόμπου ή του Μπομπού...χαχα???

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια αληθινη ιστορια ειναι αυτη;
μηπως ειναι ολα φαντασιωσεις του καμπουρακη;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

8eloume dvd me thn aytoktonia (komisths o melvin)

Ανώνυμος είπε...

AAAAAAAA
THEa

yoruichiflash είπε...

a)ti einai to tux delivery express??????????????????????????????

kai

b)o melvin paraitithike apo to rolo tou komisti. pros to paron asxoleitai me tin poiisi...

Ανώνυμος είπε...

yoruichiflash 8a mou ma8eis flash????

mantalaki είπε...

flash mporeis na ma8eis "pigainontas" sto kirupa.ok??????

yoruichiflash είπε...

THA SOY MATHW FLASH...otan mou peis ti einai to tux delivery express

Ανώνυμος είπε...

barystomaxiasa!